Meezing cd’s, boek, luisterboek en inspirerende filmpjes Carina Eckes


Boek Laululé de Cantofee

Boek Laululé, de Cantofee (nieuw 2023)

11 verhalen over zingen en het lied in alle dingen voor kinderen en het kind in ieder mens van . . .

Carina Eckes met illustraties van Ria Walstra Grafisch Design: Piter Andringa

Het boek met verhalen en schilderijen en het erbij horende luisterboek “Laululé, de Cantofee, en het land van de liederen” (in het Duits) is klaar!
Deze eenvoudige, humoristische en diepzinnige verhalen zijn voor allen die graag op een speelse wijze meer te weten willen komen over de wereld van de klank, waarin niets natuurlijker is als zingen en hoe je je door te zingen steeds opnieuw af kunt stemmen op je eigen innerlijke muziek.

In de verhalen en prachtige schilderijen kun je je door de Cantofee op haar vliegend tapijt mee laten nemen naar het land van de liederen, bevriend raken met Eli met zijn elefonisch spreekuur, de grote toon, de beer Willibald, die een liederenbeer wordt, Owie de oorwurm, die zo graag op het hart van moeder aarde ligt, Monalisa de giraf, die boven de wolken naar de stilte en de fijnste boventonen luistert, mamagaai en papagaai, die zijn eigen stem weer vindt. Tenslotte ben je uitgenodigd op het Cantofeest.

Luisterboek Laululé de Cantofee

Luisterboek Laululé, de Cantofee (3 CD’s)

Een muzikale reis in het land van de liederen, verteld en gezongen door Carina Eckes.

Arrangements, productie: Joyfullmusic Studio Leverkusen, Urs Fuchs, met medewerking van Andrea Leonhardi, Anne Meyer-Schwickerath.

Laululé cantokoffertje

In het Cantokoffertje achter in het boek vind je inspiratie voor het toveren en spelen met kinderen.

Laululé de Cantofee vingerpop

En zeker geeft Laululé, de Cantofee je altijd een idee, en kun je met de vingerpop makkelijk op je eigen wijze de verhalen vertellen en ook liedjes zingen en verzinnen….


Te bestellen bij: www.cantoverlag.de

Straks vind je op de website www.canto-fee.de meer over de inhoud, de schilderijen en vrolijke video’s met luistervoorbeelden van de liedjes.

Zoals hier, kijk en luister naar het “Regenbooglied”

REGENBOOGLIED


Meezing cd’s

Voll-von-Freude-cd-Carina-Eckes

Voll von Freude (nieuw 2020)

Carina Eckes & friends

De CD “Voll von Freude” met 9 liederen en mantra’s om te luisteren, mee te zingen gaan in de kern over de vreugde!

Voll von Freude – 06. Voll von Freude


De CD kun je bestellen bij: www.cantoverlag.de of direct bij Carina carina.cantocanto@gmail.com Kosten zijn €20,-Ubuntu cd Carina Eckes and friends

UBUNTU

Carina Eckes & friends

Ubuntu betekent “samen delen” en dat dat wij als mensheid een organisme vormen, dat zich door coöperatie en co-creatie ontwikkelt.
Deze inspireerde negen “Ubuntu – sing along songs” in het Engels zijn op onze interculturele zingreizen in de Sinaïwoestijn ontstaan.

Ubuntu – 06. Woman Song

Ubuntu – 03. Deep inside is a holy river


De CD kan besteld worden bij Carina: carina.cantocanto@gmail.com Kosten: € 20.-
Bij bestelling van drie Cd’s zijn de kosten € 15.- per stuk (mooi cadeau om door te geven!)Lebenslied-Carina Eckes

Lebenslied – Stimmimprovisation

Carina Eckes

Dit meditatieve, zich langzaam ontvouwende gezang op de rustige klankstroom van monochord en tamboera is een danklied aan het leven. Dit levenslied nodigt je om vleugel aan vleugel met de stem van Carina en gedragen op de klank van de instrumenten de vrije ruimte in te vliegen en je eigen levenslied zingend te verkennen.

Lebenslied – 01. Saaaaaa (Stimmimprovisation)Lieder der Windrose-ChantoChor

Lieder der Windrose

ChantoChor 

Samen zingen verbindt mensen met elkaar voorbij culturele grenzen en verschillen. Muziek en zingen is een taal van alle mensen. Met deze CD willen wij internationale liederen, gedeeltelijk met een Duitse vertaling tot beschikking stellen voor interculturele ontmoeting in het zingen, waar zich maar een gelegenheid daartoe voordoet. De ontmoeting met mensen, die hun land noodgedwongen hebben moeten verlaten schept een bodem voor uitwisseling en contact.

Lieder der Windrose – 02. Leben einzeln und freiSilence-Anousheh meets Tom

Silence – Anousheh meets Tom

Anousheh en Tom

Anoushe is een uitmuntend musicus en meester in het bespelen van de persiche Nei en daarmee een vertolker van de mystieke kracht van de klinkende adem. Vliegend over de door Tom gecomponeerde klankvelden neemt deze fluit je mee op een innerlijke helende reis naar een ruimte achter de uiterlijke wereld, waar wonden tot wonderen kunnen worden.

Silence – 01. Secret onede wind waait-Carina Eckes en Canto vriendencd de wind waait

De wind waait . . .

Carina Eckes en Canto Vrienden

Deze Cd bevat een aantal prachtige levensliederen in het Nederlands om mee te zingen en te dansen, ook voor het gebruik in eigen cursussen.

De wind waait – 04. Een zee van licht

De wind waait – 06. Boek van mijn verleden


Voor wie interesse heeft? De teksten, noten en akkoorden van de cd de wind waait zijn op te vragen bij Carina Eckes carina.cantocanto@gmail.comCd Touched By Egypt - Carina Eckes en Canto Vrienden

Touched by Egypt – Caravan of hope

Carina Eckes en Canto Vrienden

Deze liederen om mee te zingen en te dansen zijn ontstaan op onze reizen door Egypte en zijn geïnspireerd op de mystiek van de Sinaiwoestijn, ze komen voort uit diepe vriendschap en vormen een brug tussen de culturen.

Touched by Egypt – 07. My sweet angelCd Meridian Mantren - Karl Adamek, Carina Eckes en Canto Vrineden

Meridian Mantren

Karl Adamek, Carina Eckes en Canto Vrienden (Duitstalig)

De Meridiaan Mantra Cd is als het ware ons standaardwerk met de 12 door ons gecreëerde meridiaan mantras voor balans in het dagelijkse leven.

Meridian Mantren – 04. Wieder nach langem WegCd Om Mani Padme Hum - Karl Adamek en Urs Fuchs

Om mani padme hum – Healing singing

Karl Adamek en Urs Fuchs

Op een prachtige manier wordt hier het Om mani padme hum door twee mannen gezongen een stroom van levendige vrede.Cd Floating on the rivers of light - Carina Eckes

Floating on the rivers of light

Carina Eckes

De Cd floating on the rivers of light geeft weer dat wij en onze geliefden verbonden zijn door een stroom van licht en liefde. Deze Cd is goed te gebruiken bij meditatie, dans en massage.

Floating on the rivers of life – 01. Floating (take 1)Cd So wie das Meer - Karl Adamek en Carina Eckes

So wie das Meer

Karl Adamek en Carina Eckes

Elf prachtige liederen voor hart en ziel om mee te zingen, te dansen en de levenskrachten in je te wekken.

So wie das Meer – 01. So wie das Meer

So wie das Meer – 06. Ein FreundA special moment - cd

Touched by Egypt – A special moment

Carina Eckes en Lida Bakker

Deze Cd is een bijzondere opname van een twintig minuten durende klankmeditatie of klinkend gebed geboren vanuit een onverwacht moment in de grote piramide Cheops in Egypte!

Bestellen

Bovenstaande en de nieuwe Cd’s “Sing mit uns”, “Sing dich frei” en “Singe Ja, lebe Ja” van Karl Adamek en Carina Eckes met mantrische gezangen uit hun werk met de helende kracht van het zingen kunt u bestellen bij: www.cantoverlag.de Hier vindt u ook onze Cd’s met kinderliedjes, boeken etc.Inspirerende filmpjes


ADAM – MAN OF MUD

Van het album: UBUNTU – met 9 Sing-along-songs

Carina Eckes & friendsEl Hob A love song for the Egyptian people

Van het album: Touched by Egypt – A special moment

Carina Eckes en Lida Bakker